Ако искате да премахнете версия на продукт, направете я неактивна в текущия сезон в зоната за версиониране на продукта.
Това ще премахне (деактивира) версията на продукта само в сезона, в който работите, няма да премахне (деактивира) версията на продукта в друг сезон.
Предупреждение: Версиите на продукти са налични само ако имате активирано Версиониране на продукти във вашия Zedonk.
Отидете на Продукта, след това кликнете оранжевия бутон с името на версията (например, "V2"), за да покажете зоната за версиониране.
Премахнете отметката [Активно], за да деактивирате и скриете незабавно Версия на продукт от списъка.
Важно: Имайте предвид, че не можете да изтриете (деактивирате) версия, назначена на Сезона, в който работите.