Αυτή η δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αποσυνδέσετε τα φύλλα γραμμής σας από τις επιλογές σας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε κάθε επιλογή πελάτη ανεξάρτητα.
Σημαντικό: Μπορείτε να αποσυνδέσετε τα φύλλα γραμμής σας από τις επιλογές σας, αλλά δεν μπορείτε να τα επανασυνδέσετε.
Στην προβολή λίστας των επιλογών σας, θα μπορείτε να εντοπίσετε το αποσταλμένο φύλλο γραμμής σας
Κάντε κλικ στην επιλογή για να την ανοίξετε
Θα δείτε τότε ένα κίτρινο πανό στην κορυφή της επιλογής που δηλώνει ότι η επιλογή είναι συνδεδεμένη με ένα φύλλο γραμμής και μπορείτε να κάνετε κλικ στο [ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ] για να αποσυνδέσετε την επιλογή από το αρχικό φύλλο γραμμής
Συμβουλή: Μέχρι να αποσυνδεθεί η επιλογή από το φύλλο γραμμής, όλες οι ενημερώσεις στο φύλλο γραμμής θα εφαρμόζονται αυτόματα στις επιλογές σας