Μπορείτε να κάνετε ένα Line Sheet ανενεργό. Η ανενεργή κατάσταση είναι στο μέσο της διαγραφής, και η εγγραφή δεν θα εμφανίζεται πλέον εκτός αν την αναζητήσετε συγκεκριμένα.
Κάντε κλικ στο όνομα του Line Sheet για να επεξεργαστείτε
Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της καρτέλας Γενικές Λεπτομέρειες και αποεπιλέξτε [Ενεργό]
Κάντε κλικ στο [Αποθήκευση]
Ενημέρωση Συνδεδεμένων Επιλογών
Εάν έχετε στείλει το Line Sheet στους αγοραστές σας, θα σας ζητηθεί αν θέλετε να ενημερώσετε όλες τις συνδεδεμένες Επιλογές με τις αλλαγές που έγιναν στο Line Sheet. Αποεπιλέξτε το πλαίσιο [Ενημέρωση Επιλογών] όπως απαιτείται. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι συνδεδεμένες Επιλογές δεν θα γίνουν ανενεργές όταν το Line Sheet είναι ανενεργό.