Na ekranie alokacji wyboru kliknij zamówienie, aby wyświetlić menu z dodatkowymi funkcjami alokacji.
- Wybierz - zamówienie jest uwzględniane podczas uruchamiania wyboru (domyślnie każde zamówienie będzie wybrane/uwzględnione)
- Odznacz - zamówienie jest wykluczane podczas uruchamiania wyboru. Możesz tymczasowo odznaczyć zamówienie, a następnie wybrać je ponownie później, na przykład jeśli chcesz ręcznie przypisać do niego zapasy i zapobiec automatycznemu uwzględnieniu go w wyborze. Po odznaczeniu zamówienie jest wyszarzone.
- Przewiń do następnego produktu - Jeśli liczba produktów jest niewielka, 'przewiń' podkreśli żółtym pulsowaniem następny identyfikator produktu w zamówieniu. Jeśli liczba produktów jest duża, 'przewiń' przesunie kolumny produktów do następnego identyfikatora produktu w zamówieniu i podkreśli go żółtym pulsowaniem. Kontynuuj klikanie 'Przewiń do następnego produktu' tyle razy, ile potrzebujesz.
- Wyczyść alokacje - Kliknięcie 'Wyczyść alokacje' usuwa wszelkie zapasy, które zostały przypisane (automatycznie lub ręcznie) do tego zamówienia w tej sesji. Te zapasy są teraz dostępne do przypisania do innego zamówienia, jeśli chcesz.
- Wyświetl alokacje zamówienia - Pokazuje szczegóły zamówienia: rozmiary produktów, ile zostało zamówione, ile zostało dostarczone i ile obecnie masz przypisane w tej sesji.
- Usuń zamówienie - Usuwa zamówienie z tej sesji. Nie zostaną utworzone żadne bilety wyboru ani noty dostawy dla tego zamówienia, a wszelkie zapasy przypisane w tej sesji do tego zamówienia zostaną zwolnione.