Після блокування виробничого замовлення його не можна редагувати або змінювати, і лише користувачі з наданими дозволами можуть його розблокувати
Попередження: Замовлення можуть бути заблоковані/розблоковані лише, якщо ваш користувач має системний дозвіл на це. Якщо ви не можете отримати доступ до цього, вам або вашому системному адміністратору потрібно буде виконати це. Щоб надати системні дозволи: Загальні налаштування - Управління користувачами - Дозволи користувачів