Тази функция ще ви позволи да премахнете връзката между вашите линейни листове и вашите селекции. Това означава, че ще можете да третирате всяка клиентска селекция независимо.
Важно: Можете да премахнете връзката между вашите линейни листове и вашите селекции, но не можете да ги свържете отново.
В изгледа на списъка със селекции ще можете да намерите изпратения си линейен лист
Кликнете върху селекцията, за да я отворите
Тогава ще видите жълт банер в горната част на селекцията, който посочва, че селекцията е свързана с линейния лист и можете да кликнете [UNLINK], за да премахнете връзката от оригиналния линейен лист
Съвет: Докато селекцията не бъде премахната от линейния лист, всички актуализации на линейния лист автоматично ще се прилагат към вашите селекции