Създайте допълнителни потребителски акаунти в Zedonk за членовете на вашия екип.
Важно: За да добавите нов потребител, трябва да закупите лиценз за допълнителния потребител.
Можете да закупите допълнителни потребители директно в Zedonk или да изпратите имейл на [email protected] за повече информация.
Предупреждение: Само администратори или членове на екипа с достъп до управление на потребители могат да създават нови потребителски акаунти.
Съвет: За да редактирате съществуващ потребител, кликнете върху името му в изгледа на списъка за управление на потребители.
За да създадете нов потребител от страницата за управление на потребители, кликнете [+ Нов потребител].
Въведете потребителското име.
Съвет: Потребителските имена в Zedonk са споделени и уникални за всички клиенти на Zedonk.
Ако се опитвате да създадете нов потребител и получите съобщение, че потребителят вече съществува, той или вече съществува във вашата система Zedonk, или в системата на някой друг. Изберете друго потребителско име и опитайте отново.
Въведете основните данни на новия потребител.
- Име за контакт: Въведете собственото име и фамилията.
- Имейл: Въведете имейл адреса за контакт.
- Телефонни номера: Въведете телефонния и мобилния номер.
- Комисионна: Въведете процент на комисионната, ако е приложимо.
- Достъп до системата: Изберете кои области на системата могат да достъпват (Z.Hub, Z.Planner, Z.Studio), ако е приложимо.
Задайте системни разрешения, като отметнете кутиите за областите, до които искате потребителят да има достъп.
Важно: Достъпът на потребителя не може да бъде ограничен по конкретни сезони или местоположения в Zedonk.
Алтернативно, копирайте разрешения от съществуващ акаунт, като изберете [Копиране на разрешения от друг потребител].
След това изберете потребителя, от когото искате да копирате разрешения.
Изберете [ЗАПАЗИ], за да запазите записа.
Забележка: След като бъде създаден, можете да споделите идентификационните данни: Изпратете потребителското име и паролата директно на новия член на екипа, за да може да влезе.
Когато създавате нови потребители, ние не им изпращаме автоматично техните данни за вход. Трябва да им предоставите потребителското име и паролата.