След като Производствената поръчка е заключена, тя не може да бъде редактирана или променяна и само потребители с предоставени разрешения могат да я отключат
Предупреждение: Поръчките могат да бъдат заключвани/отключвани само ако вашият потребител има системното разрешение за това. Ако не можете да получите достъп до това, вие или вашият системен администратор ще трябва да предприемете действия. За да предоставите системни разрешения: Общи настройки - Управление на потребители - Потребителски разрешения