Na obrazovce přidělení výběru klikněte na objednávku pro zobrazení nabídky s dalšími funkcemi přidělení.
- Vybrat - objednávka je zahrnuta při spuštění výběru (ve výchozím nastavení bude vybrána/zahrnuta každá objednávka)
- Zrušit výběr - objednávka je vyloučena při spuštění výběru. Můžete chtít dočasně zrušit výběr objednávky a poté ji znovu vybrat později, například pokud chcete ručně přidělit zásoby a zabránit automatickému zahrnutí do výběru. Při zrušení výběru je objednávka šedá.
- Posunout na další produkt - Pokud je malý počet produktů, „posunout“ zvýrazní dalšímu ID produktu na objednávce žlutým pulzem. Pokud je velký počet produktů, „posunout“ posune sloupce produktů k dalšímu ID produktu na objednávce a zvýrazní ho žlutým pulzem. Pokračujte v klikání na „Posunout na další produkt“ tolikrát, kolikrát potřebujete.
- Vymazat přidělení - Kliknutím na „Vymazat přidělení“ odstraníte jakékoli zásoby, které byly přiděleny (automaticky nebo ručně) vůči této objednávce v této relaci. Tyto zásoby jsou nyní k dispozici pro přidělení jiné objednávce, pokud chcete.
- Zobrazit přidělení objednávky - Ukáže vám podrobnosti objednávky: velikosti produktů, kolik bylo objednáno, kolik bylo dodáno a kolik máte aktuálně přiděleno v této relaci.
- Odstranit objednávku - Odstraní objednávku z této relace. Nebudou vytvořeny žádné výběrové lístky ani dodací listy pro tuto objednávku a jakékoli zásoby, které byly přiděleny v této relaci pro tuto objednávku, budou uvolněny.