Jakmile je výrobní objednávka uzamčena, nelze ji upravovat nebo měnit a pouze uživatelé s uděleným oprávněním ji mohou odemknout
Varování: Objednávky lze uzamknout/odemknout pouze v případě, že váš uživatel má systémové oprávnění k tomu. Pokud k tomu nemáte přístup, bude to muset provést vy nebo váš systémový administrátor. Chcete-li udělit systémová oprávnění: Obecná nastavení - Správa uživatelů - Oprávnění uživatelů