Pokud chcete odstranit verzi produktu, deaktivujte ji v aktuální sezóně v oblasti verzování produktů.
Tímto se odstraní (deaktivuje) verze produktu pouze v sezóně, ve které pracujete, neodstraní (deaktivuje) se v žádné jiné sezóně.
Varování: Verze produktů jsou dostupné pouze pokud máte na vašem Zedonku povoleno verzování produktů.
Přejděte na produkt a poté klikněte na oranžové tlačítko s názvem verze (například "V2") pro zobrazení oblasti verzování.
Zrušte zaškrtnutí [Aktivní] pro okamžité deaktivování a skrytí verze produktu ze seznamu.
Důležité: Všimněte si, že nemůžete smazat (deaktivovat) verzi přiřazenou k sezóně, ve které pracujete.