Funktionen 'Annuller SO' giver dig mulighed for at flytte portal-indsendte salgsordrer tilbage til afventende mængder / udvælgelsesstatus og derefter sende udvælgelsen til din køber via et nyt portallink, så de kan foretage ændringer og genindsende.
Advarsel: Når du har oprettet underdokumenter for de indsendte ordrer, eller du har knyttet salgsordremængder til en produktionsordre i Produktionsanalysen modulet, vil du ikke kunne udføre denne handling.
Gå til udvælgelseslistevisningen, hvor alle indsendte portaler vil være listet:
For den indsendte portalordre, du ønsker at annullere, klik på den stablede menu > vælg 'Annuller SO'
Bekræft, hvis du ønsker at fortsætte, ved at klikke 'Ja, fortsæt'
Salgsordren oprettet for den indsendte portalordre vil blive gjort inaktiv i dit system:
på din udvælgelseslistevisning vil listen have det oprindelige portallink fjernet, men ordremængderne vil forblive.
Du skal gensende den nye liste til kunden for at få adgang til portalen via et nyt link og indsende deres opdaterede ordre
Tip: Hvis konvolutikonet til at e-maile din køber er nedtonet, betyder det, at udløbsdatoen er i fortiden. Rediger udvælgelsen for at øge antallet af dage for at sikre, at udvælgelsens udløbsdato er i fremtiden.
De vil derefter modtage en e-mail med et nyt link:
De kan derefter fortsætte med at ændre/tilføje til deres ordre fra hvor de slap og indsende en ny ordre efter behov. Deres oprindelige produktvalg og mængder bevares.