Hvis du ønsker at fjerne en produktversion, skal du gøre den inaktiv i den aktuelle sæson i produktversioneringsområdet.
Dette vil kun fjerne (inaktivere) produktversionen i den sæson, du arbejder i, det vil ikke fjerne (inaktivere) produktversionen i nogen anden sæson.
Advarsel: Produktversioner er kun tilgængelige, hvis du har Produktversionering aktiveret på din Zedonk.
Gå til produktet, og klik derefter på den orange knap med versionsnavnet (for eksempel, "V2") for at vise versioneringsområdet.
Fravælg [Aktiv] flag for straks at inaktivere og skjule en produktversion fra listen.
Vigtigt: Bemærk, at du ikke kan slette (inaktivere) en version, der er tildelt den sæson, du arbejder i.