Μόλις κλειδωθεί μια Παραγγελία Παραγωγής, δεν μπορεί να επεξεργαστεί ή να τροποποιηθεί και μόνο οι Χρήστες με παραχωρημένη άδεια μπορούν να την ξεκλειδώσουν
Προειδοποίηση: Οι Παραγγελίες μπορούν να Κλειδώνονται/Ξεκλειδώνονται μόνο αν ο χρήστης σας έχει την άδεια συστήματος να το κάνει. Αν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό, εσείς ή ο διαχειριστής του συστήματός σας θα χρειαστεί να το ενεργοποιήσετε. Για να παραχωρήσετε άδειες συστήματος: Γενικές Ρυθμίσεις - Διαχείριση Χρηστών - Δικαιώματα Χρηστών