Μόλις μια παραγγελία κλειδωθεί, δεν μπορεί να επεξεργαστεί ή να τροποποιηθεί και μόνο χρήστες με παραχωρημένη άδεια μπορούν να την ξεκλειδώσουν
Προειδοποίηση: Οι παραγγελίες μπορούν να κλειδώσουν/ξεκλειδώσουν μόνο εάν ο χρήστης σας έχει δικαίωμα συστήματος να το κάνει. Εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό, εσείς ή ο διαχειριστής του συστήματός σας θα χρειαστεί να έχετε τις Άδειες Χρήστη