Tämä toiminto antaa sinun poistaa linjalomakkeiden linkityksen valintoihisi. Tämä tarkoittaa, että voit sitten käsitellä jokaista asiakasvalintaa itsenäisesti.
Tärkeää: Voit poistaa linjalomakkeiden linkityksen valinnoistasi, mutta et voi linkittää niitä uudelleen.
Valintaluettelonäkymässäsi voit löytää lähetetyn linjalomakkeen
Napsauta valintaa avataksesi sen
Näet sitten keltaisen bannerin valinnan yläosassa, jossa ilmoitetaan, että valinta on linkitetty linjalomakkeeseen, ja voit napsauttaa [UNLINK] poistaaksesi valinnan linkityksen alkuperäisestä linjalomakkeesta
Vinkki: Kunnes valinnan linkitys on poistettu linjalomakkeesta, kaikki linjalomakkeen päivitykset koskevat automaattisesti valintojasi