Kun tuotantotilaus on lukittu, sitä ei voi muokata tai muuttaa, ja vain käyttäjät, joilla on lupa, voivat avata sen.
Varoitus: Tilauksia voidaan lukita/avata vain, jos käyttäjälläsi on järjestelmän lupa tehdä niin. Jos et pääse tähän, sinun tai järjestelmänvalvojasi on tehtävä tämä. Järjestelmän lupien myöntämiseksi: Yleiset asetukset - Käyttäjien hallinta - Käyttäjien oikeudet