Valintasijoitusnäytössä napsauta tilausta paljastaaksesi valikon, jossa on lisätoimintoja sijoitukseen.
- Valitse - tilaus sisällytetään, kun suoritat valinnan (oletuksena jokainen tilaus valitaan/sisällytetään)
- Poista valinta - tilaus jätetään valinnan ulkopuolelle. Saatat haluta poistaa tilapäisesti tilauksen valinnan ja valita sen myöhemmin uudelleen, esimerkiksi jos haluat manuaalisesti kohdistaa varastoa siihen ja estää automaattisen valintasuorituksen sisällyttämästä sitä. Kun valinta on poistettu, tilaus näkyy harmaana.
- Vieritä seuraavaan tuotteeseen - Jos tuotteita on vähän, 'vieritä' korostaa keltaisella pulssilla seuraavan tuote-ID:n tilauksessa. Jos tuotteita on paljon, 'vieritä' siirtää tuotesarakkeita seuraavaan tuote-ID:hen tilauksessa ja korostaa sen keltaisella pulssilla. Jatka 'Vieritä seuraavaan tuotteeseen' napsauttamista niin monta kertaa kuin tarvitset.
- Tyhjennä allokaatiot - Napsauttamalla 'Tyhjennä allokaatiot' poistat kaikki varastot, jotka on kohdistettu (automaattisesti tai manuaalisesti) tätä tilausta vastaan tässä istunnossa. Tämä varasto on nyt käytettävissä kohdistettavaksi toiseen tilaukseen, jos haluat.
- Näytä tilauksen allokaatiot - Näyttää tilauksen tiedot: tuotteen koot, kuinka paljon tilattiin, kuinka paljon on toimitettu ja kuinka paljon olet tällä hetkellä kohdentanut tässä istunnossa.
- Poista tilaus - Poistaa tilauksen tästä istunnosta. Tälle tilaukselle ei luoda valintalippuja tai toimitusmuistioita, ja kaikki tähän tilaukseen tässä istunnossa kohdistettu varasto vapautetaan.