Kun ostotilaus on lukittu, sitä ei voi muokata tai muuttaa, ja vain käyttäjät, joilla on myönnetty lupa, voivat avata sen.
Varoitus: Tilauksia voidaan lukita/avata vain, jos käyttäjälläsi on järjestelmän lupa tehdä niin. Jos et pääse tähän, sinun tai järjestelmänvalvojasi on tehtävä tämä. Järjestelmän oikeuksien myöntämiseksi:Yleiset asetukset - Käyttäjähallinta - Käyttäjäoikeudet