Jos haluat poistaa tuotteen version, tee siitä epäaktiivinen nykyisessä kaudessa tuotteen versiointialueella.
Tämä poistaa (tekee epäaktiiviseksi) tuotteen version vain siinä kaudessa, jossa työskentelet, se ei poista (tee epäaktiiviseksi) tuotteen versiota missään muussa kaudessa.
Varoitus: Tuoteversiot ovat saatavilla vain, jos sinulla on Tuoteversiointi käytössä Zedonkissasi.
Mene Tuotteeseen ja klikkaa oranssia painiketta, jossa on version nimi (esimerkiksi, "V2") näyttääksesi versiointialueen.
Poista valinta [Aktiivinen] -lipusta tehdäksesi Tuoteversiosta heti epäaktiivisen ja piilottaaksesi sen listalta.
Tärkeää: Huomaa, että et voi poistaa (tehdä epäaktiiviseksi) versiota, joka on liitetty kauteen, jossa työskentelet.