לאחר שנעילת הזמנת רכש, לא ניתן לערוך או לשנות אותה ורק למשתמשים עם הרשאה מותר לפתוח אותה
אזהרה: ניתן לנעול/לפתוח הזמנות רק אם למשתמש שלך יש הרשאת מערכת לעשות זאת. אם אינך יכול לגשת לכך, אתה או מנהל המערכת שלך יצטרך לבצע זאת. כדי להעניק הרשאות מערכת:הגדרות כלליות - ניהול משתמשים - הרשאות משתמש