Označite Povratne Autorizacije kao Zaključane kako biste spriječili bilo kakve daljnje promjene na računu.
Pronađite i kliknite Povratnu Autorizaciju koju želite zaključati
..ili u Praćenju Narudžbi
Savjet: Možete odabrati više Povratnih Autorizacija i koristiti grupnu akciju za označavanje kao Zaključane odjednom: