Nakon što je narudžbenica zaključana, ne može se uređivati ili mijenjati, a samo korisnici s dodijeljenim dopuštenjem mogu je otključati
Upozorenje: Narudžbe se mogu zaključati/otključati samo ako vaš korisnik ima dozvolu sustava za to. Ako ne možete pristupiti ovome, vi ili vaš administrator sustava ćete to trebati učiniti. Za dodjelu dozvola sustava:Opće postavke - Upravljanje korisnicima - Dozvole korisnika