Kada je narudžba zaključana, ne može se uređivati ili mijenjati, a samo korisnici s dodijeljenim dopuštenjem mogu je otključati
Upozorenje: Narudžbe se mogu zaključati/otključati samo ako vaš korisnik ima dopuštenje sustava za to. Ako ne možete pristupiti ovom, vi ili vaš administrator sustava trebat ćete imati svoje Korisničke Dozvole