Označite račune kao zaključane kako biste spriječili bilo kakve daljnje promjene na računu.
Iz prikaza popisa narudžbi odaberite i prikažite samo račune
Možete odabrati više računa i koristiti grupnu akciju da ih označite kao zaključane odjednom
Za više računa odjednom, pogledajte Priručnik za grupne akcije