Kada je proizvodni nalog zaključan, ne može se uređivati ili mijenjati i samo korisnici s dodijeljenim dopuštenjem mogu ga otključati
Upozorenje: Nalozi se mogu zaključati/otključati samo ako vaš korisnik ima dopuštenje sustava za to. Ako nemate pristup, vi ili vaš administrator sustava trebate to omogućiti. Za dodjelu sustavskih dopuštenja: Opće postavke - Upravljanje korisnicima - Korisnička dopuštenja