Ako želite ukloniti verziju proizvoda, učinite je neaktivnom u trenutnoj sezoni u području verzioniranja proizvoda.
Ovo će samo ukloniti (deaktivirati) verziju proizvoda u sezoni u kojoj radite, neće ukloniti (deaktivirati) verziju proizvoda u bilo kojoj drugoj sezoni.
Upozorenje: Verzije proizvoda su dostupne samo ako imate omogućeno verzioniranje proizvoda na vašem Zedonku.
Idite na Proizvod, a zatim kliknite narančasti gumb s imenom verzije (na primjer, "V2") da biste prikazali područje verzioniranja.
Poništite odabir oznake [Aktivno] da biste odmah deaktivirali i sakrili verziju proizvoda s popisa.
Važno: Imajte na umu da ne možete izbrisati (deaktivirati) verziju dodijeljenu Sezoni u kojoj radite.