Az 'SO visszavonása' funkció lehetővé teszi, hogy a portálon beküldött értékesítési rendeléseket visszaállítsa a várakozó mennyiségek / kiválasztási státuszba, majd újra elküldje a kiválasztást a vásárlónak egy új portállinken keresztül, hogy módosításokat hajthasson végre és újra beküldhesse.
Figyelem: Ha már al-dokumentumokat készített a beküldött rendelésekhez, vagy az értékesítési rendelési mennyiségeket összekötötte egy gyártási rendeléshez a Gyártáselemzés modulban, akkor nem tudja végrehajtani ezt a műveletet.
Menjen a Kiválasztások listanézetébe, ahol az összes beküldött portál listázva lesz:
A visszavonni kívánt beküldött portálrendeléshez kattintson a többrétegű menüre > válassza az 'SO visszavonása' lehetőséget
Erősítse meg, hogy folytatni szeretné a 'Igen, folytatom' gombra kattintva
A beküldött portálrendeléshez létrehozott értékesítési rendelés inaktívvá válik a rendszerében:
A kiválasztási listanézetében a lista eredeti portállinkje eltávolításra kerül, de a rendelési mennyiségek megmaradnak.
Újra el kell küldenie az új listát az ügyfélnek, hogy új linken keresztül ismét hozzáférhessen a portálhoz és beküldhesse a frissített rendelését
Tipp: Ha a vásárlónak e-mail küldésére szolgáló boríték ikon szürke, az azt jelenti, hogy a lejárati dátum lejárt. Szerkessze a kiválasztást, hogy növelje a napok számát, és biztosítsa, hogy a kiválasztás lejárati dátuma a jövőben legyen.
Ekkor kapnak egy e-mailt egy új linkkel:
Ezután folytathatják a rendelésük módosítását/kiegészítését onnan, ahol abbahagyták, és szükség szerint új rendelést nyújthatnak be. Az eredeti termékválasztásuk és mennyiségeik megmaradnak.