Ha egy Gyártási Rendelés le van zárva, nem lehet szerkeszteni vagy módosítani, és csak a jogosultsággal rendelkező felhasználók tudják feloldani.
Figyelmeztetés: A rendelések csak akkor zárhatók le vagy oldhatók fel, ha a felhasználónak van erre rendszerjogosultsága. Ha nem fér hozzá ehhez, akkor Önnek vagy a rendszergazdájának kell intézkednie. A rendszerjogosultságok megadásához: Általános beállítások - Felhasználókezelés - Felhasználói jogosultságok