User Management erméiglecht Administrateuren eng granular Kontroll iwwer Systemzougang an Funktionalitéit. Admins kënnen all aktiv Benotzer gesinn, individuell Permissiounen präzis definéieren an änneren, an Notifikatiounsastellungen verwalten. Dëst garantéiert datt Team Membere just Zougang zu de Moduler an Daten hunn, déi néideg fir hir Rollen sinn, onautoriséiert Ännerungen verhënneren an d'Systemintegritéit erhalen.
Warnung: Nëmmen Benotzer mat Permissiounen fir d'Benotzerverwaltungseinstellungen kënnen dëse Beräich zougräifen.
#All aktiv Benotzer ginn opgelëscht, klickt op de Benotzer fir Permissiounen ze gesinn an z'änneren
#Ännert d'allgemeng Detailer vum Benotzer wéi néideg
#Vun de System Permissiounen aus, gesitt all Moduler am System, op déi de Benotzer Zougang huet
#Fir Zougang zu engem ganze Modul ze entfernen, wielt seng Checkbox of. E Pop-up Fënster erschéngt; wielt [Jo, ewechhuelen] fir virzegoen oder [Nee, loossen] fir ofzebriechen. Klickt [Späicheren] fir Är Ännerungen ze bestätegen.
#All Moduler, op déi de Benotzer keen Zougang huet, ginn dann ausgegraut wann se an de System aloggen.
#Alternativ, klickt op d'Ikon [+] ënner engem Modul fir all individuell Permissiounen ze gesinn an Zougang fir spezifesch Aktiounen ze beschränken.