Sebaik sahaja Pesanan Pengeluaran dikunci, ia tidak boleh diedit atau diubah dan hanya Pengguna dengan kebenaran yang diberikan boleh membuka kunci
Amaran: Pesanan hanya boleh Dikunci/Dibuka jika pengguna anda mempunyai kebenaran sistem untuk melakukannya. Jika anda tidak dapat mengakses ini, anda atau pentadbir sistem anda perlu mengambil tindakan ini. Untuk memberikan kebenaran sistem: Tetapan Umum - Pengurusan Pengguna - Kebenaran Pengguna