I skjermbildet for tildeling av plukk, klikk på en ordre for å vise menyen med flere tildelingsfunksjoner.
- Velg - en ordre er inkludert når plukket kjøres (som standard vil hver ordre bli valgt/inkludert)
- Fjern valg - en ordre er ekskludert når plukket kjøres. Du kan midlertidig ønske å fjerne valget av en ordre og deretter velge den igjen senere, for eksempel hvis du vil manuelt tildele lager til den og forhindre at den automatiske plukkekjøringen inkluderer den. Når den er fjernet, er en ordre nedtonet.
- Bla til neste produkt - Hvis det er et lite antall produkter, vil 'bla' markere med en gul puls neste produkt-ID på ordren. Hvis det er et stort antall produkter, vil 'bla' flytte produktkolonnene videre til neste produkt-ID på ordren og markere det med en gul puls. Fortsett å klikke 'Bla til neste produkt' så mange ganger som du trenger.
- Fjern tildelinger - Ved å klikke 'Fjern tildelinger' fjernes alle lager som har blitt tildelt (automatisk eller manuelt) mot denne ordren i denne økten. Dette lageret er nå tilgjengelig for deg til å tildele til en annen ordre hvis du vil.
- Vis ordres tildelinger - Viser deg detaljer om ordren: produktenes størrelser, hvor mye som ble bestilt, hvor mye som har blitt levert, og hvor mye du har tildelt i denne økten.
- Fjern ordre - Fjerner ordren fra denne økten. Ingen plukkbilletter eller leveringsnotater vil bli opprettet for denne ordren, og alt lager som ble tildelt i denne økten for den ordren vil bli frigjort.