Hvis du ønsker å fjerne en produktversjon, gjør den inaktiv i den nåværende sesongen i produktversjonsområdet.
Dette vil bare fjerne (inaktivere) produktversjonen i sesongen du jobber i, det vil ikke fjerne (inaktivere) produktversjonen i noen annen sesong.
Advarsel: Produktversjoner er bare tilgjengelige hvis du har Produktversjonering aktivert på din Zedonk.
Gå til produktet og klikk på den oransje knappen med versjonsnavnet (for eksempel, "V2") for å vise versjonsområdet.
Fjern merket for [Aktiv] for å umiddelbart inaktivere og skjule en produktversjon fra listen.
Viktig: Merk at du ikke kan slette (inaktivere) en versjon som er tilordnet sesongen du jobber i.