Ta funkcja pozwoli Ci odłączyć arkusze linii od Twoich wyborów. Oznacza to, że będziesz mógł traktować każdy wybór klienta niezależnie.
Ważne: Możesz odłączyć arkusze linii od swoich wyborów, ale nie możesz ich ponownie połączyć.
Na widoku listy wyborów, będziesz mógł zlokalizować wysłany arkusz linii
Kliknij wybór, aby go otworzyć
Zobaczysz wtedy żółty baner na górze wyboru, który informuje, że wybór jest połączony z arkuszem linii i możesz kliknąć [ODŁĄCZ], aby odłączyć wybór od oryginalnego arkusza linii
Wskazówka: Dopóki wybór nie zostanie odłączony od arkusza linii, wszystkie aktualizacje na arkuszu linii będą automatycznie stosowane do Twoich wyborów