Jeśli chcesz usunąć wersję produktu, oznacz ją jako nieaktywną w bieżącym sezonie w obszarze wersjonowania produktów.
To usunie (dezaktywuje) wersję produktu tylko w sezonie, w którym pracujesz, nie usunie (dezaktywuje) wersji produktu w żadnym innym sezonie.
Ostrzeżenie: Wersje produktów są dostępne tylko wtedy, gdy masz włączone wersjonowanie produktów w swoim Zedonk.
Przejdź do produktu, a następnie kliknij pomarańczowy przycisk z nazwą wersji (na przykład „V2”), aby wyświetlić obszar wersjonowania.
Odznacz znacznik [Aktywny], aby natychmiast dezaktywować i ukryć wersję produktu z listy.
Ważne: Zauważ, że nie możesz usunąć (dezaktywować) wersji przypisanej do sezonu, w którym pracujesz.