Po zablokowaniu zamówienia zakupu nie można go edytować ani zmieniać, a tylko użytkownicy z przyznanym uprawnieniem mogą je odblokować
Ostrzeżenie: Zamówienia mogą być blokowane/odblokowywane tylko wtedy, gdy użytkownik ma do tego uprawnienia systemowe. Jeśli nie masz do tego dostępu, Ty lub Twój administrator systemu będzie musiał to zrobić. Aby przyznać uprawnienia systemowe:Ustawienia ogólne - Zarządzanie użytkownikami - Uprawnienia użytkowników