Creați conturi de utilizator suplimentare în Zedonk pentru membrii echipei dvs.
Important: Pentru a adăuga un nou utilizator, trebuie să achiziționați o licență pentru utilizatorul suplimentar.
Puteți achiziționa utilizatori suplimentari direct în Zedonk sau puteți trimite un e-mail la [email protected] pentru mai multe informații.
Avertisment: Doar administratorii sau membrii echipei cu acces la Managementul Utilizatorilor pot crea conturi noi de utilizator.
Sfat: Pentru a edita un utilizator existent, faceți clic pe numele său în lista de vizualizare Managementul Utilizatorilor.
Pentru a crea un nou utilizator din pagina Managementul Utilizatorilor, faceți clic pe [+ Utilizator Nou].
Introduceți Numele Utilizatorului.
Sfat: Numele de utilizator Zedonk sunt partajate și unice pentru toți clienții Zedonk.
Dacă încercați să creați un utilizator nou și primiți un mesaj că utilizatorul există deja, utilizatorul fie există deja în sistemul dvs. Zedonk, fie în sistemul altcuiva Zedonk. Alegeți un alt nume de utilizator și încercați din nou.
Introduceți Detaliile Generale ale noului utilizator.
- Nume de Contact: Introduceți prenumele și numele de familie.
- Email: Introduceți adresa de email a contactului.
- Numere de Telefon: Introduceți numerele de telefon și mobil.
- Comision: Introduceți un procent de comision, dacă este cazul.
- Acces la Sistem: Selectați care sunt zonele sistemului la care pot avea acces (Z.Hub, Z.Planner, Z.Studio), dacă este cazul.
Setați permisiunile sistemului bifând căsuțele pentru zonele la care doriți ca utilizatorul să aibă acces.
Important: Accesul utilizatorului nu poate fi restricționat pe sezoane sau locații specifice în Zedonk.
Alternativ, copiați permisiunile de la un cont existent selectând [Copiați Permisiunile de la Alt Utilizator].
Apoi, selectați utilizatorul de la care doriți să copiați permisiunile.
Selectați [SALVEAZĂ] pentru a salva înregistrarea.
Notă: Odată creat, puteți partaja acreditările: Trimiteți numele de utilizator și parola direct noului membru al echipei dvs. astfel încât să se poată conecta.
Când creați utilizatori noi, nu le trimitem automat prin e-mail acreditările de conectare. Va trebui să le furnizați numele de utilizator și parola.