Funcția 'Anulează trimiterea SO' îți va permite să muți Comenzile de Vânzări trimise prin portal înapoi la starea de așteptare a cantităților / selecție, apoi să retrimiți selecția cumpărătorului tău printr-un nou link de portal pentru a face modificările și a retrimite.
Avertisment: Odată ce ai creat sub-documente pentru comenzile trimise sau ai legat cantitățile din comanda de vânzare de o comandă de producție în modulul Analiza Producției, nu vei putea efectua această acțiune.
Accesează vizualizarea listei de selecții unde toate portalurile trimise vor fi listate:
Pentru comanda de portal trimisă pe care dorești să o anulezi, fă clic pe meniul stivuit > selectează 'Anulează trimiterea SO'
Confirmă dacă dorești să continui făcând clic pe 'Da, Continuă'
Comanda de Vânzare creată pentru acea comandă de portal trimisă va fi făcută inactivă în sistemul tău:
în vizualizarea listei tale de selecții, listarea va avea linkul original de portal eliminat, dar cantitățile de comandă vor rămâne.
Va trebui să retrimiți noua listă clientului pentru a re-accesa portalul printr-un nou link și a trimite comanda actualizată
Sfat: Dacă pictograma plicului pentru a trimite un email cumpărătorului tău este gri, înseamnă că data de expirare este în trecut. Editează selecția pentru a crește numărul de zile pentru a te asigura că data de expirare a selecției este în viitor.
Ei vor primi apoi un email cu un nou link:
Ei pot apoi să continue cu modificarea/adăugarea la comanda lor de unde au rămas și să trimită o nouă comandă după cum este necesar. Selecția și cantitățile originale de produse sunt păstrate.