Dacă dorești să elimini o versiune de produs, fă-o inactivă în sezonul curent în zona de versiuni de produs.
Aceasta va elimina (inactiva) versiunea de produs doar în sezonul în care lucrezi, nu va elimina (inactiva) versiunea de produs în niciun alt sezon.
Avertisment: Versiunile de produs sunt disponibile doar dacă ai activată funcția de Versiuni de Produs în Zedonk.
Mergi la Produs și apoi apasă butonul portocaliu cu numele versiunii (de exemplu, "V2") pentru a afișa zona de versiuni.
Deselectează opțiunea [Activ] pentru a inactiva imediat și ascunde o Versiune de Produs din listă.
Important: Reține că nu poți șterge (inactiva) o versiune atribuită Sezonului în care lucrezi.