Line Sheet môžete nastaviť ako neaktívny. Neaktívny stav je napoly k vymazaniu a záznam sa už nebude zobrazovať, pokiaľ ho špecificky nevyhľadáte.
Kliknite na názov Line Sheet na úpravu
Posuňte sa na koniec karty Všeobecné detaily a zrušte zaškrtnutie [Aktívny]
Kliknite na [Uložiť]
Aktualizovať prepojené výbery
Ak ste poslali Line Sheet svojim kupujúcim, budete vyzvaní, či chcete aktualizovať všetky prepojené výbery so zmenami vykonanými v Line Sheet. Zrušte zaškrtnutie políčka [Aktualizovať výbery] podľa potreby. Upozorňujeme, že prepojené výbery nebudú neaktívne, keď je Line Sheet neaktívny.