Po uzamknutí objednávky nie je možné ju upravovať ani meniť a odomknúť ju môžu iba používatelia s udeleným povolením
Varovanie: Objednávky môžu byť uzamknuté/odomknuté len v prípade, že váš používateľ má na to systémové povolenie. Ak k tomu nemáte prístup, budete musieť vy alebo váš správca systému vykonať túto akciu. Na udelenie systémových povolení:Všeobecné nastavenia - Správa používateľov - Povolenia používateľov