Po uzamknutí výrobnej objednávky ju nie je možné upraviť ani zmeniť a iba používatelia s udeleným povolením ju môžu odomknúť.
Upozornenie: Objednávky môžu byť uzamknuté/odomknuté len vtedy, ak má váš používateľ systémové povolenie na to. Ak k tomu nemáte prístup, vy alebo váš systémový administrátor to budete musieť vykonať. Na udelenie systémových povolení: Všeobecné nastavenia - Správa používateľov - Povolenia používateľov