När en produktionsorder är låst kan den inte redigeras eller ändras och endast användare med beviljad behörighet kan låsa upp den
Varning: Order kan endast låsas/låsas upp om din användare har systembehörighet att göra det. Om du inte kan komma åt detta, måste du eller din systemadministratör åtgärda detta. För att bevilja systembehörigheter: Allmänna inställningar - Användarhantering - Användarbehörigheter