I skärmen för plockallokering, klicka på en order för att visa menyn med ytterligare allokeringsfunktioner.
- Välj - en order inkluderas när plocket körs (som standard kommer varje order att väljas/inkluderas)
- Avmarkera - en order exkluderas när plocket körs. Du kanske vill tillfälligt avmarkera en order och sedan välja den igen senare, till exempel om du vill manuellt allokera lager till den och förhindra att den automatiska plockkörningen inkluderar den. När den är avmarkerad, är en order gråmarkerad.
- Bläddra till nästa produkt - Om det finns ett litet antal produkter, kommer 'bläddra' att markera med en gul puls nästa produkt-ID på ordern. Om det finns ett stort antal produkter, kommer 'bläddra' att flytta produktkolumnerna till nästa produkt-ID på ordern och markera det med en gul puls. Fortsätt att klicka på 'Bläddra till nästa produkt' så många gånger du behöver.
- Rensa allokeringar - Genom att klicka på 'Rensa allokeringar' tas allt lager bort som har allokerats (automatiskt eller manuellt) mot denna order i denna session. Detta lager är nu tillgängligt för dig att allokera till en annan order om du vill.
- Visa orders allokeringar - Visar dig detaljer om ordern: produktstorlekar, hur mycket som beställdes, hur mycket som har levererats, och hur mycket du för närvarande har allokerat i denna session.
- Ta bort order - Tar bort ordern från denna session. Inga plockbiljetter eller leveransnoteringar kommer att skapas för denna order och allt lager som allokerades i denna session för den ordern kommer att släppas.