Після блокування замовлення на закупівлю його не можна редагувати або змінювати, і лише користувачі з наданими дозволами можуть розблокувати його.
Попередження: Замовлення можуть бути заблоковані/розблоковані лише якщо ваш користувач має системний дозвіл на це. Якщо ви не можете отримати доступ до цього, вам або вашому системному адміністратору потрібно виконати цю дію. Щоб надати системні дозволи:Загальні налаштування - Управління користувачами - Дозволи користувачів