След като една поръчка е заключена, тя не може да бъде редактирана или променяна и само потребители с предоставени права могат да я отключат
Предупреждение: Поръчките могат да бъдат заключвани/отключвани само ако вашият потребител има системни права за това. Ако не можете да получите достъп до това, вие или вашият системен администратор ще трябва да имате вашите Потребителски права