Når en produktionsordre er låst, kan den ikke redigeres eller ændres, og kun brugere med givet tilladelse kan låse op
Advarsel: Ordrer kan kun låses/låses op, hvis din bruger har systemtilladelse til at gøre det. Hvis du ikke kan få adgang til dette, skal du eller din systemadministrator handle på dette. For at give systemtilladelser: Generelle indstillinger - Brugerstyring - Brugertilladelser