Brugerdefineret rapport - SletKopiér sideOpdateret november 9, 20261 min. læsningSlet en tilpasset rapport oprettet på dit system#Fra din rulleliste over tilpassede rapporter, find den tilpassede rapport, du ønsker at slette, og klik for at vælge#Vælg [Tilpas] for at se indstillede detaljer for den tilpassede rapport#Inden for Tilpas skærmen, klik på [Slet] for at fjerne rapporten#Klik på [OK] for at bekræfte sletningen