Denne funktion giver dig mulighed for at afkoble dine linjeark fra dine valg. Dette betyder, at du derefter vil kunne behandle hver kundevalg uafhængigt.
Vigtigt: Du kan afkoble dine linjeark fra dine valg, men du kan ikke genkoble dem.
I din valgslistevisning vil du kunne finde dit sendte linjeark
Klik på valget for at åbne det
Du vil derefter se en gul banner øverst i valget, der angiver, at valget er koblet til et linjeark, og du kan klikke [AFKOBLE] for at afkoble valget fra det oprindelige linjeark
Tip: Indtil valget er afkoblet fra linjearket, vil alle opdateringer på linjearket automatisk gælde for dine valg