'Un-Submit SO' -toiminto mahdollistaa portaalin kautta lähetettyjen myyntitilausten palauttamisen odottamaan määriä / valintatilaa, jonka jälkeen voit lähettää valinnan uudelleen ostajallesi uuden portaalilinkin kautta, jotta he voivat tehdä muutoksia ja lähettää uudelleen.
Varoitus: Kun olet luonut alidokumentteja lähetetyille tilauksille tai liittänyt myyntitilausmääriä tuotantotilaukseen Tuotantoanalyysi-moduulissa, et voi suorittaa tätä toimintoa.
Siirry Valinnat-listanäkymään, jossa kaikki lähetetyt portaalit listataan:
Valitulle portaalitilaukselle, jonka haluat peruuttaa, klikkaa pinottua valikkoa > valitse 'Un-Submit SO'
Vahvista, jos haluat jatkaa, klikkaamalla 'Kyllä, jatka'
Kyseiselle lähetetylle portaalitilaukselle luotu myyntitilaus tehdään järjestelmässäsi passiiviseksi:
valintojen listanäkymässä alkuperäinen portaalilinkki poistetaan, mutta tilausmäärät säilyvät.
Sinun on lähetettävä uusi listaus asiakkaalle, jotta hän voi käyttää portaalia uudelleen uuden linkin kautta ja lähettää päivitetyn tilauksensa
Vinkki: Jos ostajalle lähetettävä sähköpostikuvake on harmaana, se tarkoittaa, että vanhenemispäivä on menneisyydessä. Muokkaa valintaa lisätäksesi päivien määrää varmistaaksesi, että valinnan vanhenemispäivä on tulevaisuudessa.
He saavat sitten sähköpostin, jossa on uusi linkki:
He voivat sitten jatkaa tilauksensa muokkaamista/lisäämistä siitä, mihin he jäivät, ja lähettää uuden tilauksen tarpeen mukaan. Heidän alkuperäinen tuotevalintansa ja määränsä säilyvät.